Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از کناره‌گیری مقتدی صدر و اعتراض طرفداران او، آشوب و تنش در این کشور میان افراد و گروه‌های سیاسی همچنان ادامه دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری برنا، در 24 ساعت گذشته کشور عراق به دلیل کناره‌گیری مقتدی صدر از سیاست محل آشوب و اعتراض طرفداران این رهبر سیاسی شده است؛ تاکنون در این اعتراضات 30نفر جان سپردند، همچنان تنش و اعتراض در این کشور ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پارلمان عربی: عراقی‌ها خویشتنداری کنند

پارلمان عربی در بیانیه ای همه گروه‌ها و طرف‌های سیاسی در عراق را به خویشتنداری، پرهیز از تنش و توقف خشونت و خونریزی و درنظر گرفتن مصلحت ملی عراق دعوت کرد.
در این بیانیه آمده است که گفت وگوهای سازنده و حفظ روند مسالمت آمیز سیاسی بر اساس قانون اساسی راه صحیح محافظت از جمهوری عراق و مردم شریف این کشور است.

دفتر نوری المالکی به آتش کشیده شد 

گروهی از آشوب‌طلبان عراقی به دفاتر گروه‌های مقاومت در مناطق مختلف عراق حمله کردند. براساس این گزارش‌ها، مقر حزب «الدعوه» به رهبری «نوری المالکی» در بابل در جنوب عراق به آتش کشیده شده است.

همچنین دفتر گروه «گردان‌های امام علی» در دیاله در شرق و مقرهای گروه «عصائب اهل الحق» در بصره و دیوانیه در جنوب عراق نیز از سوی آشوب‌طلبان مورد حمله قرار گرفته است.

هادی العامری: گروه‌های عراقی سلاح را زمین بگذارند

هادی العامری رییس ائتلاف الفتح در پارلمان عراق خواستار توقف استفاده از سلاح برای حل بحران کشورش شد.

وی خطاب به تمام مردم عراق گفت، خواستار آرامش هستیم و از فرزندانم از تمام طرف ها می خواهم که استفاده از سلاح را پایان دهند.

پیگیری سلامت زوار ایرانی توسط وزیر امور خارجه ایران

وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با سفیر کشورمان در عراق آخرین وضعیت سلامت و امنیت زائران ایرانی را جویا شد.

نشست فوق‌العاده فرماندهان امنیتی عراق به ریاست الکاظمی

دفتر مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که وی نشست فوق‌العاده‌ای را با فرماندهان امنیتی این کشور برگزار کرد تا تحولات امروز بغداد و یورش طرفداران جریان صدر به کاخ ریاست جمهوری و نخست‌وزیری را بررسی کنند. الکاظمی در جریان این نشست دستورالعمل‌هایی را برای حفاظت از جان و ایمنی تجمع کنندگان و همچنین حفاظت از نهادهای دولتی به فرماندهان امنیتی اعلام کرد.

شهروندان ایرانی فعلا از سفر به بغداد، کاظمین و سامراء خودداری کنند

به دنبال کناره‌گیری مقتدی صدر از سیاست و هرج و مرج ایجاد شده در کشور عراق، سفارت ایران در عراق در اطلاعیه‌ای از شهروندان ایرانی خواست تا اطلاع ثانوی از هرگونه سفر و تردد به شهرهای بغداد، کاظمین و سامراء خودداری نمایند.

الکاظمی: مقتدی صدر به خارج کردن معترضان از نهادها کمک کند

مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق در بیانیه‌ای گفت: تحولات خطرناکی که امروز در عراق عزیز ما با هجوم تظاهرکنندگان به منطقه سبز و ورود به نهادهای دولتی رخ داد، حاکی از جدی بودن پیامدهای تداوم و انباشته شدن اختلافات سیاسی است.

وی افزود: در حالی که تأیید می‌کنیم ورود تظاهرکنندگان به نهادهای دولتی اقدامی محکوم و خارج از چارچوب قانونی است، از سید مقتدی صدر که همواره از دولت حمایت کرده و بر عزت و احترام آن تأکید کرده است، می‌خواهیم به نیروهای امنیتی برای خارج کردن معترضان از این نهادها کمک کند.

آیت‌الله حائری از مرجعیت کناره‌گیری کرد

آیت الله "سیدکاظم حائری" با صدور بیانیه‌ای ضمن اعلام کناره‌گیری از مقام مرجعیت خود به دلیل کهولت سن و ضعف جسمانی اعلام کرد که حضرت آیت الله خامنه‌ای مناسب‌ترین و شایسته‌ترین فرد برای رهبری امت اسلام هستند.

آیت الله سید کاظم حائری همچنین از مردم عراق خواست که وحدت کلمه خود را حفظ کنند و راه را بر اجرای پروژه‌های استعماری و صهیونیستی برای ایجاد فتنه ببندند و برای پایان دادن به «اشغالگری خارجی به خصوص آمریکایی» تلاش کنند.

مقتدی صدر برای همیشه از عرصه سیاست کناره‌گیری کرد

 مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق از کناره‌گیری خود از عرصه سیاسی این کشور خبر داد.

وی در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد:  «من اعلام می کنم که دیگر در امور سیاسی دخالت نخواهم کرد و از اکنون به طور کامل از عرصه کناره‌گیری می‌کنم و همه دفاتر وابسته به خود جز مرقد و موزه و مؤسسه میراث خاندان صدر را می بندم». 

بروز رسانی می‌شود... 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تحولات عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد که این جنبش خواهان توافقی است که پایان جنگ و تجاوزات رژیم صهیونیستی را تضمین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش خواهان دستیابی به یک توافق جامع است که به تجاوزگری پایان دهد و عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از نوار غزه را تضمین و یک توافق جدی برای مبادله اسیران محقق کند.

هنیه افزود: ما هیئت خود را با مواضع مثبت با تکیه بر این نکته با اهمیت که اولویت ما توقف جنگ علیه مردم است و یک موضع اساسی است، به قاهره فرستادیم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس  ادامه داد: مفهوم توافق چیست اگر آتش بس اولین نتیجه آن نباشد.

هنیه در ادامه گفت که جهان گروگان یک حکومت افراطی شده است و سران آن می خواهند برای ادامه تجاوزات و گسترش دایره درگیری‌ها، توجیهات دائمی اختراع کند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اظهار داشت، آمریکا که به تجاوزات اشغالگران سرپوش گذاشته است، باید به جای تهیه سلاح های مخرب و نابودکننده به اشغالگران جلوی آن‌ها را بگیرد.

در سایه حواشی متعدد مربوط به مذاکرات قاهره درباره توافق آتش بس در غزه، رسانه‌های عبری گزارش دادند که حماس اصرار دارد که پایان جنگ در توافقنامه به شکل مکتوب نوشته شود و تنها به تضمین‌ها قانع نیست.

یک منبع مصری آگاه درباره دور جدید مذاکرات که در قاهره برای بحث درباره تبادل اسرا و پایان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه برگزار شد اعلام کرد که اکنون توپ در زمین اسرائیل است و حماس خواستار شفاف سازی برخی بندهای ذکر شده در پیشنهاد توافق می‌باشد که اخیراً به این جنبش تحویل داده شد.

حمد عبدالهادی، نماینده جنبش حماس در لبنان اعلام کرد: نرمش حماس در مذاکرات غیرمستقیم درباره آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا هرگز به‌معنای عقب‌نشینی این جنبش از چهار شرط اصلی خود که قبلاً اعلام کرده بود نیست؛ یعنی توقف کامل جنگ، خروج کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه، بازگشت آوارگان غزه به مناطق خود و بازسازی این منطقه و ارسال کمک‌های مستمر و کافی به آن.

منابع عبری: حماس تاکید دارد پایان جنگ در توافق نوشته شودمقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس غزه
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی ممنوع شد
  • جنبش‌های سده‌های دوم و سوم هجری بیش‌تر تقابل ایرانی – ایرانی بود نه ایرانی - عربی
  • جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا/عراق با بازیکن مس رفسنجان به المپیک رسید
  • صعود عراق به المپیک برای نویدکیا گران‌ تمام شد